Avondvierdaagse Dronten

Home Edition t/m 31 juli 2021!

De Avond4daagse gaat dóór!
Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. We hebben goed nieuws! Met de speciale editie van hét wandelfestijn kunnen we dit jaar toch gaan lopen. Doe jij ook mee aan de Avond4daagse - Home Edition?a4d juichen

De avondvierdaagse 2021 is een Home Edition. Doe ook mee!

Wat is Avond4daagse - Home Edition?
Tot en met 31 juli 2021 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille!

Hoe werkt het?
Na aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur! Onderweg verrassen we je in de app met leuke berichten. Zo helpen we je ermee deze Avond4daagse onvergetelijk te maken.

Aanmelden
Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost €6,50 per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 - 5 - 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille. Meld je aan via Avond4daagse - Home Edition

Deel je avonturen!
We genieten graag met jullie mee en hopen dat we toch een gevoel van saamhorigheid kunnen creëren door elkaar te enthousiasmeren tijdens de Avond4daagse - Home Edition. Deel vooral je avonturen via social media met de hashtag #Avond4daagsehomeDronten!

Kijk ook regelmatig op onze facebookpagina!

Wij kunnen niet zonder uw hulp en medewerking om er een mooi wandelfestijn van te maken. Wij zijn altijd opzoek naar vrijwilligers!

Lees hier meer over vrijwilligers zijn op de avondvierdaagse

a4d lopers