Back to Top

dinsdag 6 juni t/m vrijdag 9 juni 2023

Starten

 

De 10 km wandelaars starten vanaf 17.00 uur en de 5 km wandelaars vanaf 18.00 uur.

Groepen

De starttijden zijn van tevoren gemaild naar de groepen. Groepen verzamelen zich op het Meerpaalplein, NIET op het verhoogde gedeelte. Op het Meerpaalplein staan genummerde startvlaggen.


Vlak voor de starttijd staan de groepen bij hun startvlag. De kinderen en begeleiders staan NIET op het verhoogde gedeelte. De organisatie loopt langs de startvlaggen om de startkaarten uit te delen en te vertellen wanneer een groep mag starten.
Na het wandelen levert een begeleider van de groep de startkaart in bij de organisatie in de Meerpaal. Zo is duidelijk of alle groepen weer binnen zijn.


Individuele wandelaars

Individuele wandelaars kunnen hun startkaarten ophalen bij de organisatie in de Meerpaal. Na terugkomst leveren de wandelaars hun startkaarten weer in in de Meerpaal – dan weet de organisatie of alle wandelaars weer terug zijn.


Feestelijke intocht

Op vrijdag is er voor alle wandelaars een feestelijke intocht met muziek; de laatste kilometer lopen alle wandelaars in een lange stoet. Alle wandelaars (individueel en groepen) komen al wandelend uit op de Jupiterweg. De wandelaars wachten dan op de grasvelden totdat iedereen binnen is. Zo rond half 8 start dan de intochtsroute door het dorp. Ouders en andere toejuichers zijn van harte welkom om langs de intochtsroute te staan (zie bij routes waar de stoet langs gaat).